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- 0:00Arte visual, olfativo y sobre
- 0:02todo a la gustativa.
- 0:03Y después un poco la presión de
- 0:05conjunto en el plato.
- 0:06Buenas fabes, buen con
- 0:08pango y una presencia
- 0:10característica e ideal.
- 0:12El color, la textura
- 0:14es muy.
- 0:15Diferente de hacer una fabada.
- 0:17Poco a poco y con cariño,
- 0:20que irán ahí inefables
- 0:22y no mirar paellas.
- 0:23Gastronómicamente es el
- 0:25plato preferido.
- 0:26Aunque luego está el pote,
- 0:28los callos y demás.
- 0:29Pero quien no habla de la fabada
- 0:31de las fabes?
El restaurán Café Central de Xixón, ganador na categoría profesional
La Felguera rinde estos díes homenaxe a la so fabada. Güei foi xornada de degustación, pero tamién de concursos.
El premiu a la meyor fabada d'Asturies llevóla’l restaurán Café Central de Xixón, na categoría profesional. N'aficionaos, per segunda vegada, llevólu Julia Cortés.
A esta 33 edición del concursu presentáronse 38 fabaes. 22 na categoría d'aficionaos y 16 na de profesionales. Son en total tres más que nel añu anterior.