Los roscones ronden, de media, los 35 euros el quilo
Ver la transcripción del vídeo de esta noticia Momento actual
- 0:00Aquí viene como una especie de
- 0:02vale o cheque para que vengáis
- 0:04a canjearlo. La iniciativa de
- 0:07desayuno de ESO y también
- 0:09el de 200 € también viene así, con
- 0:10un 200 € y firmado, que es
- 0:12muy importante que tener firmado
- 0:15gato por liebre.
- 0:16Cada vez más piden roscón de
- 0:18bollería relleno.
- 0:19Lo podemos relleno de trufa
- 0:21de crema de nata, pero
- 0:23se encargaron de dulce de leche que
- 0:25la gente de Argentina y
- 0:26Latinoamérica le gusta mucho.
- 0:28Entonces tengo los encargados de
- 0:29dulce de leche, los tengo encargado
- 0:31de relleno de kinder.
- 0:33También tengo otro encargo para
- 0:34mañana y tengo también de pistacho.
Les confiteríes avilesines prevén vender sobre un millar de roscones
El roscón de Reis ye un clásicu navidiegu. N'Avilés, les confiteríes prevén vender sobre un millar de roscones caúna.
Anque la opción preferida sigue siendo l'hoxaldre rellenu d'almendra, les confiteríes cada vez apuesten más por nueves variedaes que, cada vez, tienen más aceptación ente los veceros.
Unos veceros qu'amuesen, añu tres añu, la so fidelidá a la hora de mercar esti tradicional dulce, típicu del día de Reis. Anguaño, de media, el quilo de roscón d'hoxaldre ta a 35 euros y el de bollería a 24 euros.