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- 0:01Había ganas de consumir oro
- 0:03asturiano y se ha conseguido el
- 0:04festival del orificio de baño que
- 0:06reparte este fin de semana cerca de
- 0:08dos toneladas 800 kilos
- 0:10asturianos.
- 0:11El resto gallegos.
- 0:12Después de la veda del oro.
- 0:14Es la primera vez que por fin
- 0:16podemos vender el Liceo Asturiano.
- 0:18También tuvimos que meter gallego
- 0:19porque evidentemente.
- 0:20Pues a ver, son muchos
- 0:22kilos.
- 0:23Esta es la edición número 41
- 0:25de esta cita gastronómica, donde
- 0:27Loris y es protagonista crudo
- 0:29y cocido, pero también en otras
- 0:31versiones culinarias.
- 0:33Tenemos las caldo, que
- 0:34es también bastante novedad
- 0:37y tenemos pastel de erizos.
- 0:39Tenemos
- 0:41eso y chorizos.
- 0:43A la sidra empanada de.
- 0:46La docena se vende a
- 0:4723 €.
- 0:49Y están bastante bien cargados.
- 0:51Están bastante bien.
- 0:53Bastante bien. No muy bien.
- 0:54Los comensales lo corroboran
- 0:57siempre.
- 0:57Venimos de casi todos los años.
- 0:59Es que saber amar continuamente
- 1:01lo que estás metido en la boca, con
- 1:02lo cual hay que venir sí o sí.
- 1:04Se lo debemos.
- 1:08Porque usted les dio, es decir.
- 1:10Toda una invitación a degustar
- 1:12este manjar.
El preciu ta a 23 euros la docena
Había ganes de consumir oriciu asturianu y algamóse. El festival del oriciu de Bañugues reparte esti fin de semana cerca de dos tonelaes: 800 kilos asturianos, el restu, gallegos señala Bárbara García, presidenta de l’Asociación de Vecinos El Pico y entamadora del festival.
Ye la edición númberu 41 d’esta cita gastronómica. Onde l’oriciu ye protagonista crudu y cocíu, pero tamién n’otres versiones culinaries detalla Luis Fuente, cocineru.
La docena d’oriciu véndese a 23 euros asegura Onofre Fernández, cocineru.
Los comensales afítenlo, destaquen Santiago Areces y Claudine Hainaut.
Toa una invitación a prebar esti manxar.