Les fiestes de San Matéu n’Uviéu tamién podrán celebrase con mesa y mantel. Güei presentóse la segunda edición de les xornaes del 'Menú del Indianu', un homenaxe gastronómicu a la emigración asturiana nos díes de celebración vinientes.
Cincuenta restauranes del conceyu ufiertarán un menú compuestu por fabes con pantruque, albóndigues de xata asturiana o gochu asturcelta. Too acompañao con vinu de Cangas o sidra asturiano.
Cada establecimiento decidirá qué díes de les fiestes de San Matéu ufierta estos platos y el preciu a cobrar. L’Ayuntamientu d’Uviéu y l’Asociación 'Asturias con Sabor' entamen esti eventu culinariu.
El menú foi diseñáu pol chef Nacho Manzano, con productos de temporada que fusionen la cocina asturiana cola que vieno d’América.
© 2024 Radiotelevisión del Principado de Asturias | Todos los derechos reservados
Publicidad | Aviso Legal | Política de privacidad | Política de cookies | RSS | Sobre RTPA | Entidad adherida a AUTOCONTROL