Cincuenta restauranes ufiertarán el 'Menú del Indianu' nes fiestes de San Matéu
El menú foi diseñáu pol chef Nacho Manzano
Les fiestes de San Matéu n’Uviéu tamién podrán celebrase con mesa y mantel. Güei presentóse la segunda edición de les xornaes del 'Menú del Indianu', un homenaxe gastronómicu a la emigración asturiana nos díes de celebración vinientes.
Cincuenta restauranes del conceyu ufiertarán un menú compuestu por fabes con pantruque, albóndigues de xata asturiana o gochu asturcelta. Too acompañao con vinu de Cangas o sidra asturiano.
Cada establecimiento decidirá qué díes de les fiestes de San Matéu ufierta estos platos y el preciu a cobrar. L’Ayuntamientu d’Uviéu y l’Asociación 'Asturias con Sabor' entamen esti eventu culinariu.
El menú foi diseñáu pol chef Nacho Manzano, con productos de temporada que fusionen la cocina asturiana cola que vieno d’América.