Setenta establecimientos ufierten hasta'l día 27 el menú del Desarme, dalgunos en formatu pinchu
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- 0:00Bueno, es algo que
- 0:03estamos trabajando.
- 0:04Yo lo primero que creo es que
- 0:06gracias al Ayuntamiento de Oviedo,
- 0:09que es quien está impulsando esto y
- 0:11quien es quien es quien está tirando
- 0:12con esto junto con Otea.
- 0:13Seremos capaces
- 0:16de buscar esa fiesta de interés
- 0:17turístico nacional?
- 0:18Lo que hice fue es una una
- 0:20cremoso de callos.
- 0:21Luego hice una gelatina de garbanzos
- 0:23y luego como rebozado en
- 0:25espinaca deshidratada.
- 0:27Y encima ponemos un carpaccio de
- 0:28bacalao.
Les xornaes gastronómiques aspiren a convertise en Fiesta d'Interés Turísticu Nacional
Un total de 21 establecimientos d'Uviéu ufierten dende güei los Taragaños del Desarme. Son tapes y pinchos ellaboraos colos ingredientes de los platos d'esta fiesta gastronómica.
La iniciativa púnxose en marcha va cuatro años pa que pudieren sumase al Desarme aquellos locales que nun tienen capacidá pa ufiertar comíes.
Los Taragaños puen tastiase nes barres dende güei y hasta’l 27 d'ochobre. Amás, en 70 locales de la ciudá pue esfrutase del menú completu: garbanzos con espinaques y bacaláu, callos y arroz con lleche.
Too nunes xornaes gastronómiques qu'aspiren a convertise en Fiesta d'Interés Turísticu Nacional.