Homenaxe n'Uviéu a los cocineros españoles más influyentes
Ver la transcripción del vídeo de esta noticia Momento actual
- 0:01Se ha declarado patrimonio.
- 0:03Fantástico. No creo que que
- 0:05hay que disfrutar hoy y sobre todo
- 0:06aprovechar estas cosas que hay que
- 0:07aprovechar a nivel turístico,
- 0:09cultural.
- 0:11Por darle este enfoque cultural
- 0:13que puede tener la sidra.
Alcuentru por mor de la capitalidá gastronómica que tien la ciudá esti añu
Cocineros influyentes de la cocina española recibirán esta tarde n’Uviéu, un merecíu homenaxe a la so trayectoria y el so apurrimientu a la gastronomía.
José Andrés, Ferrán Adriá, Joan Roca, Martín Berasategui, Pedro Subijana, Quique Dacosta y Hilario Arbelaitz tarán presentes esta tarde n’Uviéu. Elena Arzak fadrálo en representación de so padre Juan Mari y Andoni Luis Aduriz y Karlos Arguiñano participarán de forma telemática.
Un eventu qu’acabará al rodiu de la bona mesa con una cena en Llatores y que pa Uviéu supondrá’l broche d’oru al añu de la Capitalidá Gastronómica Española.